## WT Online International Coach Certification Courses SCHEDULE WT Coach Certification Course [Level I] – hosted by SPAIN

WORLD	10 August 2020 (DAY 1)	11 August 2020 (DAY 2)
Curriculum	Introduction & Presentation of Coach Certification Courses (30 mins)  By Philippe Bouedo (Technical Director, WT Education) (09:00am to 09:30am) GMT+2 Spain Time	Safe Guarding (30 mins)  By Fernando Canada (WT Educator) (09:00am to 09:30am) GMT+2 Spain Time
		Anti-Doping (30 mins)  By Christian Chauvin (Medical Doctor, Federacao Portuguesa de Taekwondo) (09:30am to 10:00am) GMT+2 Spain Time
	Competition Rules I (90 mins)  By Marco Antonio Carreira (WT Educator) (09:30am to 11:00am) GMT+2 Spain Time	Medical Code & Emergency Cases (60 mins)  By Christian Chauvin (Medical Doctor, Federacao Portuguesa de Taekwondo) (10:00am to 11:00am) GMT+2 Spain Time
	Competition Rules II (120 mins) By Amely Moras (WT Educator) (11:00am to 13:00pm) GMT+2 Spain Time	Games Management (60 mins)  By Marco Antonio Carreira (WT Educator) (11:00am to 12:00pm) GMT+2 Spain Time  Introduction to WT
		(30 mins)  By Mario Mandel (WT Educator) (12:00pm to 13:00pm) GMT+2 Spain Time  Written Test (30 mins)